For mange mennesker begynder en periode præget af usikkerhed efter den første date. Hvad er den bedste måde at agere på nu? Hvem skriver først? Hvornår spørger du om nummer to date?

Så mange spørgsmål og så få svar. For selvom ingen kan lide at høre det: er der ingen rigtige eller forkerte svar på disse spørgsmål. Alle er forskellige. Hvad der er rigtig for en person, kan være fuldstændig forkert for den anden. Det er umuligt at vide hvad den anden tænker. Er han eller hun stadig interesseret? Måske har personen allerede udviklet følelser for dig? Er de bare for generte til at spørge? Så mange forskellige aspekter skal tages i betragtning for at finde det perfekte svar.
Og det er simpelthen umuligt. Den gammeldags måde at anskue det på er, at kvinden skal vente på at manden ringer. Hvis han ikke gør dette, er han tydeligvis ikke interesseret. Vores mening er: Det er en gang vrøvl!

Ikke alle fyre har en overflod af selvtillid og har modet til at skrive til en kvinde lige efter den første date. Mænd kan også være generte, men der er selvfølgelig også nogle af dem, der er ægte ”jægere”. Du vil vinde kvinden, tage føringen og have styringen i flirte spillet. Med denne type af fyre går det ikke, at kvinden sender den første besked efter en date. Set fra kvindens side er der også flere opfattelser af flirten. Der er fuldstændig selvstændige, selvsikre kvinder, som godt kan lide at tage sagen i egen hånd, og så er der dem, der gerne vil føres af manden. Men hvordan ved du hvilken type du gik på date med?

En måde at sige det på er: at du ved det ikke før det er for sent. Det er årsagen til, at perioden efter den første date er den sværeste. Med hvad søren, du kan komme igennem det. Bare følg din mavefornemmelse. Slå hjernen fra og brug fin intuition. Hjertet følger med af sig selv. Hvis du lytter til din mavefornemmelse ender du med at følge den vej du selv er mest komfortabel med. Og hvis det ender med at være den forkerte vej, var du i hvert fald tro mod dig selv. Det er ikke at kimse af, når du leder efter Hr. Eller Fru. Perfekt for at have et lykkeligt forhold med vedkommende.