Alle mugligheder for Engangsknald i København ved første øjekast.


Find et engangsknald i København med et par enkle klik: Her finder du en oversigt over de bedste events, mødesteder og populære engangsknald portaler.

Os her på reddaktionen har delt de tips der er præsenteret her ind i flere forskellige kategorier, alt efter din personlighed: For genert til at møde mennesker andre steder end online? Så burde du fokusere på at lede efter de bedste apps og hjemmesider i København. Kan du godt lide at møde folk mens du fester? Så hold godt øje med events råd. Hvis du, derimod er en vovehals, så vil du værdsætte oversigten af butikker med bedste områder i København.


Nedenfor er de bedste muligheder for Engangsknald i København:


1. For de fest folk i København

Perfekte events og fester for at lære folk at kende og flirte

Fester er ideelt for alle dem der godt kan lide en større folkemængder. I København, er der mange fester hvor folk er udadvendte og optimistiske. Specielt ved events med spiritus, giver festende singler der giver slip på alle deres begrænsninger. Der er awesome events i København hele tiden. De forslag som DatingAdvisors hold har lavet er skrevet nedenunder. Har du lysten til at prøve sex med fremmede? Det er helt bestemt muligt! Men der er godt nok ikke 100% succesrate.

Fordele: Udadvendte folk med et meget optimistisk syn på tingene.
Ulemper: Der er forskellige synspunkter til fester

Copenhagen Pride

Deltag i paraden, eller stå på gaderne og se optoget, når der er Copenhagen Pride og festglade mennesker i gaderne.

Zulu Sommerbio

Hele sommeren vises der film udendørs på storskærme, og så flokkes københavnerne til byens parker. Her falder du nemt i snak med andre.

Kanalture

Sejl på kanalerne i København og få en sjov og lærerig dag, mens I lærer byen rigtig godt at kende.


2. For dem der ved præcis hvad de vil have

Apps und sider til at møde folk

Personer der ikke er så sociale skal ikke nødvendigvis gå til events for at arrangere en et seksuelt møde: Nogle apps og dating services gør det også muligt at møde andre personer til en mere personlig date. Mænd og kvinder finder seksuelle partnere på disse sider for at søge efter partnere til uforpligtende sex. At browse igennem profiler er typisk 100% gratis. Du skal generelt ikke betale før du finder en kvinde/mand du godt kan lide hendes profil, og vil kontakte hende/ham. På DatingAdvisor, viser vi lister til dig om de services der gør det let at få et engangsknald i København

Fordel: At komme i kontakt med personer er hurtigt og let.
Ulempe: Mænd skal betale for et abbonoment for at skrive til andre medlemmer.


3. For de Modige

Steder og offentlige lokationer i København god som flirt

Til dem som ikke er bange for at være sociale kan selvfølgelig flirte på offentlige steder hvor end de vil, til alle tider. Nedenfor deler DatingAdvisor hvilke steder er de bedste for at møde en ny person at date i København.

Fordel: Hurtig og direkte reaktion fra personen du flirter med.
Ulempe: Du skal kunne klare at blive skudt ned

Nyhavn

Nyhavn er det helt perfekte sted at slentre en tur, møde mennesker, tage på date, gå ud at spise og så videre.

Kongens Have

Kongens Have har rammerne til den helt perfekte date. Med eller uden madkurv så er der altid hyggeligt og rart i denne skønne bypark.

Studiestræde

Her i det gamle København er der små, hyggelige butikker, gode caféer og masser af stemning. Tag en date med og få en god dag.

Botanisk Have

Tag en slentretur gennem Botanisk Have og mød andre, der er ude for at nyde naturen. Eller brug haven til en date og en picnic.


4. Mere information for Lokale

Hvis det ikke var nok med de forslag ovenfor, så foreslår vi at du ser på de lokale reklamer i dit område. Her kan du også finde forslag til hvordan du kan planlægge et engangsknald i København

Søndagsavisen

Lokal ugeavis med personlige annoncer.

Ekstra Bladet

Landsdækkende avis med personlige annoncer.


Vores Konklusion


Det famøse "mit eller dit sted" spørgsmål er gammeldags. hvor end du har mødt en partner til et engangsknald i København, er det meget mere fikst at have forberedt en linje om hvorfor din potentielle sex partner skal komme med dig hjem. For eksempel, for at prøve en rigtig god vin. Tænk på noget smart at sige for at undgå spørgsmålet "kommer du med op?". Det lyder ofte lidt desperat. Hvis du absolut kun leder efter et engangsknald i København, bør tipsene på denne side være alt du mangler for at være heldig.

C-date Prøv gratis

Spørg dig selv: Hvad venter du på?


C-date Prøv gratis