Som et resultat af Tesla og andre høj-teknologiske bilfirmaer, er selvkørende biler ikke længere science fiction. ”Bilister” har pludselig en hel ny palette af muligheder for hvordan de kan bruge den private tid i bilen.

Dette var nok til at få os til at tænke på den ekstra fritid i bilen. I samarbejde med Fuck.com, som er et stort dating fællesskab inden for uforpligtende dating, interviewede Dating Advisor 12.821 kvinder og mænd om emnet ”sex på hjul”.

Det specifikke spørgsmål var:

Hvilke aktiviteter kunne i forestille jer at lave i en selvkørende bil for at drage nytte af den ekstra tid?

Cirka 70% af deltagerne kunne forestille sig at have sex i en selvkørende bil

Nogle vil gerne nyde landskabet, tage sig en lur, læse, slappe af og se en film. Disse er selvfølgelig alle sammen mulige aktiviteter… Men ifølge undersøgelsen var hovedparten af deltagerne særligt interesseret i ideen om at have sex under kørslen. 70% af kvinder og 72% af mænd var åbne for at have sex under kørslen.

Fremtidsudsigterne er meget sexede må man sige! Men fantasien om at have sex i bilen er selvfølgelig ikke ny. Selv i dag – inden for de eksisterende muligheder – er bilen et populært sted til den spontane quickie.

Vi tog derfor muligheden for at spørge, hvem der allerede havde have haft sex under en biltur (for nylig eller førhen) uden en selvkørende bil til hjælp.

Passageren tilfredsstiller føreren

Hold da op! Næsten 1 ud af 4 deltagere er blevet tilfredsstillet af en passager mens de kørte. Mens vi lystigt forestiller os hvordan dette har set ud, er vi også lettede over, at intet gik galt. Det er ikke uden risiko!

Føreren tilfredsstiller passageren

På den anden side har 6% af førerne prøvet at tage hånd om passagerens behov i underetagen.

Tingene bliver vilde på bagsædet

Cirka 8% af deltagerne indrømmede, at de havde haft sex på bagsædet under en køretur. Køreren / chaufføren kiggede garanteret mere end en gang i bakspejlet af trafikmæssige hensyn.

Mænd / kvinder ”gør-det-selv”

Lidt flere kvinder end mænd, 12/ vs. 11% har også prøvet at røre sig selv under kørslen. Ærgerligt, at ingen passende passager var med.

Sex i bussen og toget

Det ”offentlige” i ”offentlig transport” er åbenbart ikke en afskrækkelse for nogle deltagere. Cirka 7% sagde, at de har haft sex i bussen eller toget.

2/3 af deltagerne havde haft sex i en parkeret bil

Flere undersøgelser har vist, at biler ofte er et af de mest populære steder til en ”quickie”. Vores undersøgelse understøtter også dette: 66% af mænd og 62% af kvinder mener, at sex i en parkeret bil er fantastisk. Men, 1 ud af 5 deltagere sagde, at sex i bilen ikke havde været en god oplevelse for dem. Vi ved ikke nøjagtig hvorfor (måske på grund af rygproblemer?), men de er i hvert fald ikke ivrige efter at prøve igen.