C-date i forhold til Victoria Milan


I vores C-date mod Victoria Milan sammenligning, så er begge blevet set efter i sømmene. Både Victoria Milan og C-date er meget solide bud på en datingside. Mange tests viser at der er en stor vifte af medlemmer og højt niveau af aktivitet ved C-date, hvor Victoria Milan giver mere innovative funktioner. For at finde ud af mere om forskellen mellem C-date og Victoria Milan, så kig herunder for en mere dybdegående analyse.

C-date

Udfordrer

C-date Udfordrer


Bedømmelses-detaljer C-date

Chancer for success
80%
Underholdningsfaktor
80%
Sikkerhed og særiøsitet
80%
Værdi for pengene
85%
1.170+
350.000

Vores konklusion for C-date


C-date Danmark har mange aktive medlemmer i Danmark. Ratioen af mænd til kvinder er sådan set balanceret. Chancerne for hurtigt at få et erotisk møde er rimelig højt mellem betalende brugere. Kvinder er altid taget som om de er betalende brugere. Enhver der leder efter et egentligt sex-møde i Danmark vil bestemt være i gode hænder ved C-date - En af de bedste sider for Casual dating.

Prøv gratis

Fordele C-date

Høj medlemsaktivitet

Mange aktive medlemmer i Danmark

Stor mængde af kvinder

Over gennemsnitlig mængde af kvinder

Kendt fra tv-reklamer

Meget populær pga. de mange tv-reklamer

Ulemper C-date

C-date afbrydning

Afbrydningsprocessen uden for appen er lidt outdatet(notifikation ved fax eller post nødvendig).

Mænd skal have betalt medlemskab

Mænd skal have et betalt medlemskab for at kontakte kvinder. Men det er rimelig alment i den erotiske datingverden.


De små detaljer


Chancer for success

Så længe du følger et par basale regler og ikke sætter forventningerne for højt er din chance for succes - altså, for noget seksuelt - Meget høj på C-date. Lad vær med at forvente modeller, men normale kvinder som bor lige i nærheden. Bare flirt lidt med kvinderne på C-date, uden at gå lidt for hårdt på (á la "Knep mig i aften") og hold det let med dine seksuelle præferencer (hold det simpelt), og du kan nok arrangere dit første møde rimelig snart. dem der bliver forbundet og aktivt skriver med andre medlemmer har typisk en god succesrate på C-date i Danmark. Specielt godt: Matching er baseret på dine præferencer. Jo tydeligere din idé er om hvad du leder efter seksuelt, des mere vil du blive tilfreds med C-date.

Underholdningsfaktor

Siden er selvforklarende og let at bruge, og C-date appen er sjov, om du så bare vil søge efter nogle sex partnere i nærheden mens du er på farten, eller når du sidder hjemme i din stue. Den høje succes rate gør bestemt det hele sjovere. De fleste medlemmer er også rimelig sociale, hvilket betyder at du kan være med i meget risqué flirting på C-date. Men lad vær med at spolere alt det sjove hvis medlemmer ikke svarer: det er forventet med uforpligtigende dating. Nogen medlemmer har allerede for travlt med andre medlemmer og kan ikke svare alle beskeder.

Sikkerhed og særiøsitet

C-dates platform er kørt af et stort og har et godt omdømme for et internationalt firma. Udover Danmark, er C-date succesrigt i mere end 30 lande verden rundt. Falske profiler og lignende som er ude på at scamme mænd ved at bruge siden er ikke tolereret af C-date. Anonymitetsfunktionerne tillader medlemmer at forblive anonyme for så længe de ønsker.

Værdi for pengene

C-date er ikke ligefrem billigt. Du burde planlægge at bruge 179 kr af dit månedsforbrug hvis du gerne vil have sex ofte. Men det høje niveau af aktivitet på C-date appen gør at siden bestemt er det værd. Et Premium produkt til en Premium pris.


Priser

3 måneder (pris per måned i kr): 359
6 måneder (pris per måned i kr): 269
12 måneder (pris per måned i kr): 179


Victoria Milan

Bedst i test

Victoria Milan Bedst i test


Bedømmelses-detaljer Victoria Milan

Chancer for success
80%
Underholdningsfaktor
80%
Sikkerhed og særiøsitet
80%
Værdi for pengene
80%
15.000+
250.000

Vores konklusion for Victoria Milan


Victoria Milan har en indtil nu opnået over 5 mio. brugere på tværs af Europa. I Danmark er der ca. 250.000 registrerede brugere. Profilerne fordeler sig med et forhold på 3:1, hvor mændene udgør majoriteten. Man skal dog huske, at mænd skal betale for at kunne kontakte kvinder, eftersom kun halvdelen af mændene betaler, er det reelle forhold nærmere 50:50. Der er derfor god mulighed for at finde en partner til en uforpligtende sex date. Victoria Milan har hurtigt fået stor succes med at tiltrække kvinder i Danmark, især fordi de annoncerer i TV, radio og dameblade og ikke i pornoblade. Dette viser seriøsitet og anstændighed.

Prøv gratis

Fordele Victoria Milan

Anonymitet

Mange funktioner til at gøre din profil anonym

God fordeling mellem kønnene

Næsten 50-50 fordeling mellem mænd og kvinder

Detaljeret registreringsproces

Sikrer, at du modtager yderst præcise forslag

Ulemper Victoria Milan

Mænd skal betale, mens kvinder er gratis

Mens mænd skal betale for at kunne kommunikere med kvindelige medlemmer

Relativt høj pris

Prisen for et Victoria Milan medlemskab er relativ høj


De små detaljer


Chancer for success

Hvis ens tilgang til Victoria Milan er at man skal have det sjovt og få lidt spænding ind i hverdagen er der rigtig gode chancer for succes. Portalen har rigtig mange aktive brugere over hele Danmark og man kan også søge efter brugere i Norge og Sverige, hvis man ønsker at være helt anonym. Man vil også blive foreslået matchende partnere fra ens lokalområde, hvilket øger muligheden for at mødes på en reel sex date og forhåbentlig ende hjemme hos en af jer bagefter eller på et hotel. Her sikrer den omfattende bruger validering også, at man ikke bruger unødvendig tid og energi på falske profiler og svindlere. Fordelen ved uforpligtende dating er også, at man ikke skal bruge resten af ens liv med personen, man kan derfor nøjes med at fokusere på udseendet og en god kemi.

Underholdningsfaktor

Victoria Milan tilbyder en service, der egentlig kun går ud på at bringe spænding og sjov ind i brugernes liv. Når man har aftalt med en person at mødes på en sex date, kan man ikke undgå at blive lidt spændt og måske lidt nervøs. Dette rusker alt sammen lidt op i hverdagen og kan bringe livsglæden tilbage. Victoria Milan tilbyder også en App til Smartphones, så man kan søge efter den næste sex date på farten. Eftersom alle brugere på siden også har samme formål, er det nemt at få en samtale i gang og det er ikke svært at få samtaleemnet drejet over på, hvad man har i tankerne. Alt i alt kan det næsten ikke undgås, at Victoria Milan bringer sjov og spænding ind i dit liv.

Sikkerhed og særiøsitet

Victoria Milan er en meget anerkendt portal inden for uforpligtende dating. Siden har kun eksisteret siden 2010, men har allerede mere end 5 millioner brugere. Bag Victoria Milan er en virksomhed, som også driver mange andre dating sider og sociale netværk. Eftersom mænd skal betale for at kunne skrive til kvinder er sikkerheden mod falske brugere generelt høj. Derudover gennemfører Victoria Milan også screenings og tests for at sikre, at der er reelle folk bag alle brugere.

Værdi for pengene

Victoria Milan er ikke en billig dating portal. Et 30 dages abonnement koster 399 kroner. Men for dette beløb får du også adgang til Danmarks største uforpligtende dating side med over en kvart million brugere. Derudover tilbyder Victoria Milan nogle yderst avancere funktioner, der hjælper dig med at forblive anonym og kun vise billeder, profil osv. til personer du godkender. En god ting ved portalen er også, at selve betalingen går igennem et anonymt firma, dvs. der kommer ikke til at stå en dating portal på dit kontoudtog.


Priser

1 måned (kr.): 399
6 måneder (kr./måned): 219
12 måneder (kr./måned): 199


C-date

Udfordrer