Dit profilbillede er en essentiel del af din online dating profil. Det giver førstehåndsindtrykket og afgør om folk vil tage et nærmere kig på din profil. De ekstra billeder på din profil er også vigtige (3-5 er bedst). Der er et par ting, som du bør være opmærksom på for at sikre, at dit udvalg af billeder er perfekt.

Hvad angår dit profilbillede, er det specielt vigtigt, at dit ansigt fremgår tydeligt. I sidste ende er ansigtet det mest udtryksgivende for vores personlighed. Under alle omstændigheder skal du altid vælge et profilbillede, hvor du selv synes om hvordan du ser ud. Kun på den måde kan du føle dig selvsikker på dig selv og din profil. Et iscenesat profilbillede, der ser rigtig godt ud, men ikke lever op til din personlighed, giver kun problemer senere hen, når du prøver at leve op til billedet. I sådan et tilfælde, vil du garanteret blive nervøs på den første date.  

Et absolut no-go for et profilbillede er, for eksempel, et uigenkendeligt ansigt. Uanset om det er gemt bag en maske eller solbriller eller begravet under tons af makeup. Den udbredte trend med dukkeansigtet er heller ikke særlig udtryksfuld. Andre folk anser ofte dukkeansigtet som værende pinligt og ikke særlig tiltrækkende.

Et profilbillede, der er rettet mod din kavalergang eller dit vaskebræt set fra oven, ser måske godt ud, men hvis det er det billede du vælger, bør du måske spørge dig selv, hvad det egentlig er du leder efter. Afslørende billeder tiltrækker ofte flere one-night stand søgere end Mr. Perfekter.

At vælge de andre billeder til din profil kan også være lidt tricky. Generelt, gælder de samme regler som for dit profilbillede også her. Men de ekstra billeder giver dig mange flere muligheder for at præsentere dig selv.

Variation er nøgleordet her. Små indblik fra dit liv, selfies og hele kropsbilleder er alle gode valg. Jo mere variation billederne viser om din personlighed, jo bedre. Brug billederne til at vise, at du lever et spændende liv og gør dine potentielle dating partnere interesseret i at blive en del af dit liv.

Nøgenbilleder er på den anden side et absolut no-go. Med mindre du kun leder efter erotiske kontakter. En generel regel er: jo mere hud dine billeder viser, jo flere elskere, one-night-stand søgere og seksuelle eventyrer, vil din profil tiltrække. Dette gør det unødigt svært at skelne mellem seriøst interesserede kandidater og dem, der bare leder efter lidt sjov. Profilbillede – Do’s

 • Dit ansigt er tydeligt vist
 • Et helt kropsbillede er inkluderet
 • Brug et profilbillede du selv kan lide
 • Autentisk/ægthed
 • Udtrykker din personlighed, fx ved at vise dine hobbier

Profilbillede - Don’ts

 • Dit ansigt er gemt bag solbriller, en maske eller for meget makeup
 • Gruppe billeder
 • Uklare billeder
 • Nøgenbilleder
 • Have børn med på billedet
 • Landskabsfotos uden mennesker