Om DatingAdvisor.dk


Vores mission

Os her ved DatingAdvisor.dk ser os selv som uafhængige og objektive markedsundersøgere i et stort felt af singlesider, matchmaking sider og dating apps. Vi tester sidernes omdømme, kosten og i blandt andre ting, sandsynligheden for succes. På den måde håber vi på at give vores brugere i Danmark med et up-to-date overblik af hvilke sider er bedst for dig. For at gøre det har vi lavet sammenligninger, som gør det muligt at se forskellene i detaljer.

Udover at få et overblik over markedet, så giver vi også vores læsere praktiske tips, for hvordan de kan få en større succes på online dating. De her tips er baseret på vores egne oplevelser, men har også en stor mængde kommentarer fra vores egne brugere.


Fokuspunkter

Bedømmelse af datingsider

En af vores hovedpunkter er at se hvor stor chancen er for succes. Vi tester hele tiden nye sider og sætter dem gennem tests med forskellige brugerprofiler. Kun når resultaterne er sat fast, vil rapporten blive lavet.

Tips for online dating

Specielt pga. at online dating sker anonymt, så er der mange fælder som nybegyndere falder i. Med vores mange års erfaring, vil vi give vores brugere tips for hvordan de hurtigst kommer på dating sider og apps og undgår at vores brugere bliver skuffet.nn.

Studier og baggrundsinformation

For at bedre forstå nationale og internationale trends, laver vi ofte markedsanalyser. I den ende fokuserer vi mest på et enkelt tema, som eksempelvis dating på mobilen.


In Antal

14
31
500
2865

Vores hold

Vores redaktion

Holder består af permanente og freelance journalister og redaktører som har en lidenskab for internettet og online dating. Mange af vores redaktører har en professionel fortid i online dating, og er godt kendt i industrien. De ved godt hvilken vej vinden blæser og hvad de skal holde udkig efter. Vi er stolte af vores hold og ser frem til at arbejde med dem hver eneste dag. Men den vigtigste ting for os er de mange folk der fortæller os om deres oplevelser med online dating. Både de gode og de dårlige.

Initiativtagerne

Artur: Er i kontakt med dating siderne for at finde nye ændringer og innovationer.
Philipp: Tager sig af det interne og organisationen
Florian: Sikrer sig at hjemmesiden fungerer godt, og tager sig af servers og teknologien.

Når jeg bliver spurgt om hvilken dating side der er bedst, så svarer jeg altid at der ikke er en bestemt side der er bedst. Det handler om dit individuelle mål. Om det er Flirt, kærlighed, eventyr, alder, region eller andet.

Henrik
Leder af redaktionen


Bedømmelser og penge

Det har altid været målet og motivationen at give en gratis oversigt til dem der er interesseret i online dating. DatingAdvisor.dk publicerer alle rapporter og oplevelser helt gratis.

Men, vi vil ikke gemme at vi får penge fra nogen online dating sider. De har godt nok ingen betydning ift. vores evaluering. Vi prøver også at få det samme antal penge fra alle sider. Det er irrelevant for os, hvem der vinder testen. Pengene hjælper os med at sikre at hjemmesiden holder sig kørende, og vigtigst af alt, kan betale vores redaktion.

Men vi anbefaler generelt dating sider, hvor brugerne først prøver den gratis version, for at finde ud af om dating siden kan bruges for den bruger. Dating Adviser ser sig selv som en hjælper, der sender dig i den rigtige retning og beskytter dig fra at falde i en fælde. Men vi vil kun modtage penge når en bruger føler sig sikker på valget af side og betaler for den. Derfor vælger vi de dating sider specielt efter bestemte gruppers præferencer, - alt efter hvor mange brugere en dating side har i en by eller region. Kun hvis brugeren er tilfreds, vil han blive med en dating side i et stykke tid, og sættes i kontakt med folk.